III Fira de Primavera-Ruta dels obradors de Bagà

Coincidint amb la Setmana Santa, Bagà celebrarà la III edició de la Fira de Primavera-Ruta dels Obradors. El primer tastet tindrà lloc el dissabte 28 de març a la plaça del Raval, on us esperen un munt d’activitats com la 13ª Fira del Col·leccionisme, la 13ª Trobada d’intercanvi de plaques de cava, entre d’altres. Tot el matí de 10 a 14 hores.

Però això no és tot, el següent cap de setmana, de divendres 3 a diumenge 5 d’abril, gaudireu de moltes més activitats; entre les quals, destaca la Ruta dels obradors, un viatge al passat per reviure de ple l’art dels antics oficis. Us anotem la programació d’aquests tres dies:

  • Divendres 3 d’abril

A les 16 h. Comença la tarda de la millor manera amb el 15è Campionat de botifarra al Local Penya Blaugrana.

  • Dissabte 4 d’abril 

De 10 h a 14 h i de 16 a 19 h. Inici de la Ruta dels obradors, una visita guiada pels carrers del nucli antic de Bagà, que us mostrarà els antics oficis i la tradicional forma de treballar dels artesans de la vila, terrissaires, ferrers, fusters, cistellers, vidriers, filadores… A més, els artesans treballaran en obert per donar a conèixer la seva activitat, ensenyar les seves feines i els antics oficis. 

A les 15 h. Si us agraden els jocs de cartes, no us perdeu el Campionat de Truc al Local Penya Blaugrana.

Durant la jornada festiva també hi haurà moments per a la solidaritat. Concretament, tindrà lloc un recapte d’aliments a favor de Càritas Bagà al carrer Sobirà. Al llarg de tot el matí, també se celebrarà un concurs de pintura ràpida pels carrers del nucli antic.

  • Diumenge 5 d’abril 

De 8 a 14 h. Tindrà lloc la clàssica cantada de caramelles pels carrers de Bagà i de Terradelles. Sens dubte, la millor forma d’acomiadar la Fira de la Primavera-Ruta dels Obradors d’enguany.

Animeu-vos a rememorar els antics oficis, gaudint del bell paisatge de Bagà i del seu omnipresent llegat medieval. Us hi esperem!

obradors_web-642x336


Data inici: 28 març 2015

Data fi: 5 abril 2015

Deixa un comentari